Vad kostar en hemsida?

Vad kostar en hemsida?

Det är en vanlig missuppfattning att driftskostnaderna för hemsidor är höga och betungande varje år. Faktum är att underhållet ofta är mer prisvärt än vad många tror.

I dagens digitala landskap finns flera plattformar och system som effektivt hanterar webbplatsunderhåll, och dessa har genomgått betydande förbättringar med tiden.

Samtidigt har kostnaderna för webbhotell blivit mer överkomliga och tillgängliga för en bredare publik.

vad kostar en hemsida

Domän och webbhotell

Vi står alltid till din tjänst när det gäller att registrera domäner och hantera webbhotell. Dessutom ger vi professionella råd om vilken domän som bäst passar ditt företag och vilket webbhotell som är mest lämpligt för dina specifika behov.

Ett bra exempel på en leverantör för webbhotell är Loopia, som erbjuder hostingtjänster för din hemsida till en kostnad av cirka 500 kronor under det första året.

För domänregistrering kan kostnaden variera beroende på om det rör sig om en .se- eller .com-domän och ligger vanligtvis på cirka 189 kronor per år. Du kan hitta detaljerad prisinformation i Loopias prislista.

Vad påverkar priset för en hemsida?

Här nedan har vi sammanställt några faktorer som kan påverka priset. Eftersom varje webbplats är unik, rekommenderar vi alltid att du begär en skräddarsydd offert som är anpassad till just din specifika hemsida!

Begär offert ➡️

Antal undersidor

En undersida kan inkludera sektioner som ”Om oss”, ”Tjänster” eller ”Kontakta oss”. Det är viktigt att notera att priset kan variera beroende på om du behöver en handfull, till exempel tre, undersidor, eller om du har ett större behov och behöver upp till femton undersidor.

Skriva texter

Om du inte har möjlighet eller önskar att skriva innehållet till din hemsida själv, är vi mer än villiga att bistå dig med denna tjänst.

Det är viktigt att komma ihåg att detta kan ha en inverkan på priset, eftersom produktionen av hemsidans textinnehåll är en faktor som påverkar totalkostnaden.

Bilder

Även om det finns flera bildbanker som tillhandahåller gratis bilder, är utbudet ofta begränsat och kanske inte helt anpassat till dina specifika behov.

Å andra sidan finns bildbanker som Shutterstock, som kan erbjuda ett imponerande urval av miljontals olika bilder och videoklipp till en rimlig kostnad.

Detta ger dig tillgång till ett bredare och mer mångsidigt bibliotek med resurser för att bättre matcha dina önskemål och presentationer.

Olika språk

Att inkludera fler språk på din hemsida betraktas som en tillvalsfunktion, eftersom det inte anses vara standard att ha flerspråkighet på hemsidor.

SEO – Sökmotoroptimering

Det är en självklarhet att din webbplats ska vara synlig för sökmotorer när du använder våra tjänster. För att uppnå en hög ranking på specifika söktermer krävs emellertid mer än så. Det viktiga är att ha välskrivna texter, en tydlig strategi och en korrekt konstruerad webbplats, då alla dessa faktorer spelar en avgörande roll.

Läs mer om SEO.

Funktioner

Önskar du en informativ hemsida med text och bilder, eller är du intresserad av att bygga en webbshop? Det senare alternativet är en funktion som påverkar totalkostnaden, eftersom det kräver ytterligare resurser och funktionalitet.

Sammanfattning

Så vad kostar en hemsida? Det beror alltså på ovan faktorer.

Fyll i formuläret och vad du vill att vi gör, så återkommer vi med en offert!

Har du några frågor gällande vad kostar en hemsida?

Kontakta Philip så hjälper han dig.

info@webbseo.se

072-373 45 12

philip profilbild offert hemsida

Philip är vår expert inom webb och han är en riktig trollkarl när det kommer till att analysera och optimera hemsidor.

Vad kostar en hemsida? Vi hoppas du hittat svaret, annars är det bara att kontakta oss. Vi älskar digital fika! 🍪☕

Offert hemsida 👇

Skicka in din förfrågan, så skapar vi en skräddarsydd offert enligt dina önskemål och budget så att du kan få svar på din fråga, vad kostar en hemsida?

Nöjda kunder – Vår prioritet

offert hemsida nöjda kunder vår prio ikon

En av våra främsta målsättningar är att säkerställa att våra kunder är nöjda. Vi prioriterar att lyssna på dina önskemål och att erbjuda rekommendationer baserat på dina behov. Vi förstår att varje bransch är unik, och därför anser vi att webbsidor bör vara lika individuella som de företag de representerar.

Att använda en standardmall som är avsedd för ett mjukvaruföretag kanske inte är lämpligt för en kemtvättverksamhet.

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 10 recensioner
Väldigt nöjd med arbetet Webbseo utfört vid framtagandet av mitt företags hemsida. Philip som gjorde hemsidan har varit lyhörd för idéer och även själv kommit med bra förslag på layout och innehåll. Ända sen första kontakten har samarbetet känts klockrent och jag kan varmt rekommendera företaget och speciellt Philip.
Lars Brandt
Lars Brandt
Trevlig personal och proffsigt kunnande. Kan alltid lita på Er.
maria lindholm
maria lindholm
Proffsigt, modernt, prisvärt.
F A
F A
Bra service, duktiga på det dom gör. Snabba återkopplingar. Rekommenderas.
Anders Danilo
Anders Danilo
Väldigt proffsigt och vänligt bemötande och så nöjd hela vägen med samarbetet. Förstår nyanser och lyssnar in vad man är ute efter på ett väldigt bra sätt. Skulle gärna rekommendera och kommer använda igen alla gånger!
Sarah Lilliehook
Sarah Lilliehook
Väldigt kunniga och angelägna att lösa våra utmaningar. Varmaste rekommendationer!
Joel Sandå
Joel Sandå
Tusen tack Filip!
Anne-Lie Penneby Norte
Anne-Lie Penneby Norte
Philip har gjort vår hemsida Coulomb EL från grunden. Vi är super nöjda med resultatet och att han tagit sig tiden att lyssna och sätta sig in i vad vi jobbar med. Vi uppskattar den personliga servicen och engagemang Philip kommit med.
Tobias Lundström
Tobias Lundström
Fantastisk service. Väldigt nöjda med vår hemsida. Helt klart fem stjärnor.
Shahin Roudneshin
Shahin Roudneshin
Vår hemsida blev super
Root Pasta
Root Pasta
offert hemsida nöjda kunder vår prio hjärta ikon

Skräddarsydd offert hemsida